JEDWΔRD

TIE KUULUISUUTEEN

John ja Edward ovat aina pitäneet laulamisesta ja esiintymisestä – jo koulaikoinaan he esiintyivät koulun järjestämään Talentiin. Tämä oli kuitenkin vasta alkua.

Video: John and Edward Grimes at the 2006 King’s Hospital Talent Show

Vuonna 2009 he päättivät lähteä X Factor-nimiseen kykyjenetsintäkilpailuohjelmaan. Perhe kannusti heitä ja kaksoset käyttivät rahansa lentolippuihin. He sijoittuivat kuudenneksi. Lue lisää täältä

Jedward julkaisi 2010 vuoden aikana kaksi sinkkua;  Under Pressure (Ice Ice Baby) ja All the small things, sekä albumin Planet Jedward.

Vuonna 2011 Jedward sai tilaisuuden päästä Euroviisuihin ja miten kävikään – John ja Edward kahlasivat tien Irlannin edustajiksi ja semi-finaalista finaaliin 8. sijalle Lipstick-kappaleella! Katso ja lue kaikki Euroviisu-huumasta täältä.

Tähän mennessä poikien elämään on julkisuuden myötä tullut mm. X-Factor, Euroviisut, kolme albumia Planet Jedward, Victory ja Young Love, singlejä, kiertueita, lehdistötilaisuuksia, fanitapaamisia, oma TV-show ja jopa myös Big Brother ja paljon muuta. He ovat tunnettuja Euroopan lisäksi myös Amerikassa, Japanissa ja Australiassa – ympäri maailmaa ihmiset tuntevat töyhtötukkaiset pojat!

”Be Different! Be Creative! Be Jepic! Be Jedicated! Be proud of who you are!” – Jedward

TIESITKÖ

He kävivät The King’s Hospital-yksityiskoulua Dublinissa, jonka vuosimaksu oli 6000$ 12-vuotiaaseen asti ja he vaihtoivat koulua kiusaamisen takia.

”Luulen sen johtuvan siitä, että erotumme paljon toisista.” – John.

Äiti Susanne sanoo kaksosten olevan olleen aina musiikkihulluja ja he tykkäävät Robbie Williamsista ja Backstreet Boysta.

Kesällä 2009 John ja Edward kiipesivät neljälle korkeimmalle vuorelle Englannissa, Irlannissa, Skotlannissa ja Walesissa hyväntekeväisyyden vuoksi. Heiltä kysyttiin missä näette itsenne 10 vuoden päästä:

”Näemme itsemme hieman vanhempina.”

He osallistuivat 7. – 13. luokka-asteiden juoksuun. John voitti pronssia 1500m alle 19- vuotiaiden sarjan mestaruuskilpailussa ja Edward saapui maaliin 6 sekuntia jäljessä veljestään ja tuli viidenneksi.

Lady Gaga on sanonut rakastavansa Jedwardia ja heidän hauskuudenpitoa lavalla. Gaga haluaisi mielellään esiintyä kaksosten kanssa jossain isossa tapahtumassa Britanniassa.

Kaksoset tapasivat vuonna 2011 presidentti Barack Obaman. Hän tykkäsi kaksosten hiuksista!

American Pie-elokuvista tuttu Tara Reid tutustui kaksosiin Big Brotherissa 2011 ja heistä tuli hyvät ystävät.

He edustivat Irlantia Euroviisuissa myös vuonna 2012.

Louis Walsh on Jedwardin manageri, joka oli myös kaksosten mentori X-Factorin aikana.

We always say ”let’s come with everything we got” We always give in 150% so we get back 100% .

Lähteet: wikipedia, myspace ja dailymail.co.uk

FANIPOSTIA

Voit lähettää Jedwardille fanipostia Irlantiin osoitteeseen:

John and Edward,
c/o Louis Walsh Management,
24 Courtney House,
Appian Way, Dublin

+ Kannattaa antaa twitternimi ja mukana palautuskuori postimaksulla, sillä he ovat faneille vastanneet ja antaneet nimikirjoitukset.

Video: JEDWARD FANMAIL

Mainokset

10 thoughts on “JEDWΔRD

  1. Ainakin silloin joskus vuonna miekka ja kivi kun mä fanitin erästä ulkolaista poppoota, sai postista sellaisia kansainvälisiä vastauskuponkeja. Ne sai sitten ulkomailla vaihdettua postiin viedessä postimerkkiin… Onkohan niitä vielä?

  2. mun mielestä se on niii et ku kysyin siskolta nii se sano et jos laittaaa ykkösluokan postimerkin, nii pitäää laittaaa kaks niitä, ja sit se palautuskuori postimaksul on kaij se et laittaa sen kirjekuoren sisään, mis on se kirje toisen kirjekuoren et ne voi vastata ja laittaa siihe toiseenki sisällä olevaa kuoreee 2 ykkösluokan postimerkkii, nii eiköhän noin pitäis lähtee, en ooo ihan absolutely varma, mut nooiinn kaai:::D selitys xx taas mut jooo=:)

  3. jooo siiis mä en nyt älynnyt?::dd nii voisko tosiaan joku selittäää iha juurtajaksaen et miten täää toimii? niiku toi palautuskuori postimaksulla ja nääi???:::oo kiitoooos=:)

  4. Miten asia toimii kun irlannissa ei toimi samat postimerkit kuin suomessa?

  5. Haluaisko joku nyt selittää mulle tän.. :DD
    Mitä toi palautuskuori postimaksulla,juttu oikein meinaa ? o__O
    Mä kävin tänään postissa kysäsemässä ja ne sano et ne ei tiedä kun suomen hinnat(tai mitkälie) ja että ne suomalaiset postimerkit ei sit toimiss siellä,mä oon nyt ihan pihalla tässä asiassa ja toivon et joku ymmärtäis ja osais auttaa ^^

  6. Tosi söpöjä tossa videossa<33 mut mä vaan mietin miten voi lähettää sen postimaksun? toimiiks suomalaiset postimerkit ulkomailla, vai pitääkse lähettää rahan? joo oon tyhmä :DD

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s