Joulutempaus Suomessa

Olisi kiva järjestää jotain Jedwardille Suomesta ja tässä muutamia ehdotuksia:

Luminous-tapahtuma

Kappaleelle tehtäisiin koreografia ja kokoonnuttaisiin tanssimaan Luminous pimeään aikaan valotikkujen kanssa. Tapahtuma voisi olla Helsingisisä, Oulussa ja muissa kaupungeissa minne fanit pääsisivät esimerkiksi lauantaina 15. joulukuuta tulemaan. Tapahtumapäivästä tehtäisiin kooste video ja näytettäisiin Jedwardille Youtubessa.

Fanipostipäivä

Jokainen lähettäisi jouluisen fanipostin Jedwardille samana päivänä. Tämä idea on vuonna 2011 toteutettu ja kaksoset mainitsivat tämän vuoden kiertueella kuinka olivat saaneet paljon sinivalkoisia kirjekuoria! ;) Tästä voisi tehdä myös jonkinlaisen videon halutessa.

Joulusukka

Fanille lähetettäisiin pieniä lahjoja kaksosille ja hän laittaisi kaikki yhteen isoon JEDjoulusukkaan ja toimitettaisiin Jedwardille (ei ole varmaa pystyykö kukaan ennen joulua antamaan)

Lisää ideoita saa heittää kommenttiin!

Hyvää joulun odotusta toivottaa,

wowjedward

 

 

Mainokset

28 thoughts on “Joulutempaus Suomessa

 1. Mä tykkään myös tosta Lumionus jutusta sillee et sitä kuvattais mones eri kaupungis =:)) Ja Ku monet on sanonu et ei esim. pääse hesaa tai ouluu nii sit tehtäis pieni äänestys (jos mahollista) Niist kaupingeist mis haluttais sitä kuvaa =:)) (sori jos on sekavaa…)

 2. Mun mielestä toi luminous on paras, koska se on sillee ilmanen ku esim. Mun lompakko huutaa hoosiannaa ni en todennäkösesti vois osallistuu joulusukkaa

 3. Mä kanssa tykkään tosta Luminousjutusta, olis kiva! Olis silleen järkevää, jos sen järjestäis useemmassa kaupungissa, et mahollisimman moni pääsis ja sit vois koota videolle kaikista kaupungeista :) Vaikka silleen, et yks jossai etelässä, yks keskemmäl Suomee ja yks pohjoses.

 4. JAAAA… saako siihen (siis jos se joulusukka järjestetään), laittaa kortin kanssa?

  • ku niin moni ei pääsis luminoustapahtumaan, nii oikeesti paras sen jälkeen on joulusukka :) (mun mielipide)

 5. joo luminous juttu oli hyvä. ja tulen itse jos se on helsingissä

 6. Toi Jolusukka on tosi hyvä mut olis toi luminouskin mut sit jos aatelee niin ei kaikki pääse tulee niihin (esim minä) joten must ainakin toi jolusukka olis kiva ku kuka tahnsa voi osallistuu vaikka asuis missä =:DDDD

 7. Kaikki noi on ihas kivoja! =:) Luminous ois kiva ja pääsisin helsinkii mut en oikee ouluu… lahessa majailen

 8. Toi Luminous ois hyvä. Mut Järjestetääkö sitä missään muussa kaupungissa ku Helsingissä ja Oulussa?

 9. luminojus olis tosi hyvä, mut en pääse muutakuin omaan kotikaupunkiiini. joulusukka olis hyvä

 10. musta toi eka on paras koska se ois typerää joteskii tehä samantyyppine ku niitte synttärilahja……. joten niih mut miekää en iha kauhee kauas voi mennä… :o:c mut kyl mä johonki pääsisin kai..:D

 11. Ouluun en luultavasti pääsisi tota Luminousta enkä Helsingistäkää ihan varma, mut tulisin väkisin jos järjestettäis idea on kyl iiihana =:)

 12. Pidin eniten tuosta ensimmäisestä vaihtoehdosta, sillä Luminouksen tahdissa saataisiin myös uusia tuttavuuksia =:3

 13. Toi Luminous-juttu on sillee tosi hyvä idea, mut vaikee täältä pohjosesta päästä sillee, ku esim. ouluunki sillee pitkä matka D::

 14. Musta tuo Luminous juttu on tooooooooosi hyvä, mutta jos se pidetään 15.12 esim. Oulussa, en pääse. Koska 14.12 ja 16.12 on tanssiesitys =:( Ja Helsinkiin en pääse.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s