Koululainen 10/12

image

JEDWARD
 
Irlantilaiskaksikko, Jedward on nimetty muun muassa Britannian hauskimmaksi parivaljakoksi. Kaksikko laulaa pirteää poppia ja pukeutuu räikeästi, mutta tyylikkäästi.
 
Irlantilainen pop-duon, Jedwardin, jäsenet John ja Edward Grimes, ovat identtiset kaksoset. 20-vuotiaidenpoikien tunnusmerkkinä toimii vaalea, pystyyn nostettu tukka. Bändin nimi on yhdistelmä veljesten nimistä J(ohn)+ Edward. He ovat julkaisseet kolme albumia täynnä pop kappaleita.
 
Kaksikko nousi pinnalle Britannian X Factor- ohjelman kautta vuonna 2009. Räväkällä pop-tyylillään he saivat aikaan ilmiön jota kutsutaan jedmaniaksi. Kilpailussa kaksoset saavuttivat kuudennen sijan, ja nykyään heitä manageroi Louis Walsh, joka oli heidän mentorinsa ohjelman aikana.
 
Jedward tunnetaan myös tv-puolelta. John ja Edward ovat isännöineet britannialaisia lasten ohjelmia nimeltään Jedward’s Big Adventure, Jedward’s Dream Factory. He tekivät myös kolmiosaisen sarjan, Let Loose, joka kertoo Johnin ja Edwardin elämästä X Factor-huuman jälkeen. Lisäksi kaksikko otti osaa Britannian julkkis- Big Brotheriin vuonna 2011.
 
Pojat kävivät viime vuoden marraskuussa Suomen Lapissa kuvaamassa erästä tv- ohjelmaansa. He ihastuivat Suomeen ja kävivät keikalla Helsingissä tammikuussa 2012. Pojat muistavat Suomea silloin tällöin esimerkiksi Twitterissä. Jedward on twiitannut kaipaavansa Suomea ja odottavat pääsevänsä tänne pian uudestaan.
 
Jedward on edustanut Irlantia euroviisuissa vuosina 2011 ja 2012. Ensimmäisellä kerrällä Saksassa he lauloivat kappaleensa Lipstick ja sijoittuivat kuudenneksi. Toisella kerralla Azerbaijanissa heidän kappaleensa oli Waterline ja sijoitus finaalissa oli 19.

Näitä identtisiä kaksosia on todella vaikea erottaa toisistaan. He ovat päättäneet, että haastatteluissa ja muissa tilanteissa, joissa voi seistä paikallaan, pojat seisovat aakkos järjestyksessä. Eli Edward on vasemmalla ja John oikealla, sillä E on aakkosissa ennen J:tä. Keikalla tästä tunnistusmenetelmästä ei ole kuitenkaan apua, sillä lavalla kaksikko hilluu ympäriinsä. Jos katsoo oikein läheltä, huomaa, että Johnilla on arpi huulessa ja otsassa. Hänellä on myös korvakorut.

Lue juttu uusimmasta Koululaisesta

Mainokset

4 thoughts on “Koululainen 10/12

  1. Onks Johnil korvakorut? Eihä, en mä voi ills näi tyhmä? On oikeesti vai? :D tell me tell me

    • Se on laittanu sen korviin nuorempana lävistykset. Kumpaankin korvaan. (:=
      Mutta ei se käytä korviksii =:D Muutaku harvoin.

  2. Aaargh!! Koululaisen toimituksessa on moattu taas!! Jedward sijoittui vuoden 2011 euroviisuissa sijalle kahdeksan!! Ja Edwardilla on arpi ylähuulessa!!

    Skarppia, Koululainen!! ;))

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s