Systeri tapasi Jedwardin

Systeri-lehdessä 8/2012

Mitä mieltä julkkiksena olemisesta?

Edward: Minusta se on makeaa, että saa olla inspiraationa muille. Monet julkkikset kokevat sen raskaaksi ja haluavat suojella yksityisyyttään, mutta minä ja John emme piittaa siitä, vaan haluamme jakaa kaiken faniemme kanssa. Elämässämme tärkeintä on se, että olemme lavalla ja teemme biisejä. Olemme mielummin siellä kun kotona tekemässä tavallisia asioita. Kun olemme kotona vain rentoutumassa, se tuntuu väärältä, me tahdomme tehdä juttuja.
John: Me tiedämme millaista on olla fani, sillä rakastamme Britney Spearsia ja Justin Timberlakea, joten tiedämme mitä fanit toivovat idoliensa tekevän.

Mitä teette, kun ette ole töissä?

Edward: Käymme elokuvissa, lenkkeilemme ja hengaamme fanien kanssa. Kaverimme tietävät, ettemme enää voi tehdä samoja juttuja kuin aikaisemmin, joten ostamme paljon ruokaa ja menemme kaverin luo syömään. Kun ruoka loppuu, menemme seuraavaan kotiin.

Mikä on lempi ruokanne?

John: Sushi ja smoothiet. Meillä on mansikoita, banaania, viinirypäleitä, granaattiomenaa ja karhunvadelmia smoothieissamme.
Edward: Rakastamme hedelmiä!
John: Minä ja Edward emme välitä kalliista ravintoloista, mielummin käymme vaikka ostoksilla ja laitamme ruokaa kotona kuin käytämme rahamme kalliisiin ravintoloihin.
Edward: Olimme yksi päivä ravintolassa palkinnon voittaneen fanin kanssa ja söimme tonneittain sushia, nyt en koskaan enää halua nähdäkkään sushia, yök!

Minkä tekisitte mieluummin:
Matkustaisitte kuuhun, omistaisitte makeistehtaan vai olisitte kuninkaita päivän verran?

Edward: Me menisimme kuuhun ja perustaisimme sinne oman makeistehtaan. Haluaisin oikeasti matkustaa kuuhun ja iskeä sinne Jedward lipun, jotta voisin katsella sitä iltaisin.
John: Jos olisimme kuninkaita päivän verran, Britney Spears olisi prinsessamme ja Barack Obama presidentti, Mutta jos olisi pakko valita, kai se olisi matka kuuhun.

Voisitteko mitenkään kuvitella menevänne soolouralle?

John: On kivaa kun meitä on kaksi, koska näin voimme tehdä tämän yhdessä, mennä kiertueelle ja sellaista. Olisi tylsää olla yksin.
Edward: Jos toinen meistä löytää tyttöystävän, on kivaa että meitä on kaksi, koska niin faneilla olisi vielä toivoa.

Mitä TV-ohjelmaa mieluiten katselette?

Edward: Lempiohjelmamme ovat Simpsonit ja Frendit. Olemme oppineet paljon Simpsoneista ja hiuksemmekin ovat samanlaiset kuin Bart Simpsonilla!
John: Pidän ohjelmasta, koska ei haittaa jos jakson on jo nähnyt aiemmin. Ne voi katsoa uudelleen, koska ne ovat klassikoita.
Edward: Pidin ennen Hannah Montanasta, mutta en enää koska se loppui.
John: Pidämme Tomista ja Jerrystä ja Väiski Vemmelsäärestä. Kaikista kahjoista piirretyistä.

Teksti: Johanna Thorell

Mainokset

7 thoughts on “Systeri tapasi Jedwardin

  1. Koululaisessa on juliste Jedwardista…. Mut se on se sama, joka on jo kerran ollut siellä… tyhmää….

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s