Jedward Tukholmassa 2.8.

Jedward till Stockholm Pride

Kaksoset naapurimaassamme noin kolmen viikon päästä!

Helsingin Pride-tapahtumassa kuultiin Waterline, mutta Ruotsissa meno menee paremmaksi sillä itse Jedward on paikan päällä! Kaksoset esiintyvät Ruotsin pääkaupungissa torstaina 2. päivä elokuuta.

Lähde: gx.se ja stockholmpride.org

Muutamat suomalaiset fanit ovat jo katsomassa laiva-aikatauluja ja tilaamassaa lippuja ;-)

Lue lisää ja osta liput tapahtumaan!

 

Mainokset

27 thoughts on “Jedward Tukholmassa 2.8.

 1. Päivitysilmoitus: Nimmaritilaisuus Ruotsissa 1.8. | JEDWARD SUOMI

 2. Käviskö tää? Tein sähköpostiosoitteen ja kaikki kimppamatkasta kiinnostuneet voi laittaa sinne yhteystietonsa ja suunnitella matkaa. Lisään jokaisen listaan ja muistakaa vaan painaa ’vastaa kaikille’ tai ’reply all’. Osoite on: jedtravels@hotmail.fi
  :)

 3. Jos joku on menos ruotsiin ja vois ottaa mulle video viestin olisin ihan super kiitollinen ja vois sanoo et Felicialle kiitos jos joku ottaa video viestin niin kiitti ihan sairaasti =:)

 4. Voi hitsi, olen ruotsiin menossa ja voisin saada sen keploteltua tuolle päivälle mutta matkaseurani ei ole jedhed tyyppiä D:

 5. Itse ajattelin myös menemistä, kunhan aikataulut vielä vähän selviävät. Kimppamatka kuulostaisi kyllä hyvältä -itsekin olisin menossa yksin ja seurassa olisi tietenkin kivempaa :) Ainakin mahdollisen yöpymisen kannalta se olisi myös parempi ja helpompi vaihtoehto (esim halvin majoitus taitaa olla makuusaleissa ja niissä on helpompi olla porukalla). Kaksoset taitavat saapua keskiviikkona ja olla torstainhin asti -itse yrittäisin päästä ainakin torstaiksi jos yöpyminen ei onnistu. Onnistuisiko yhteystietojen vaihto täällä vai esim twitterissä?

  • hups, menin päivistä sekaisin: piti sanoa että pojat on Tukholmassa varmaan keskiviikosta perjantaihin

 6. En todellakaa pääse. D:=
  Mut ois ihanaa jos joku pyytäs mulle vaikka videoviestin jos jollain on youtube tili.
  Mul itellä on: tatabaerin
  Ett jos joku ottaa niin SUUUUUUUUUUUUUUURET kiitokset hänelle =:DD
  Ja jos ottaa nii siin voi sanoo vaik toi mun oma nimi Emilia (:=

 7. :/// oon 15, ja porukat ei päästä mua lähteen yksin, eikä ne kerkee mukaan töitten takia :s joten, tais jäädä TÄMÄKIN kerta väliin D: no, pitäkää hauskaa ja ottakaa videoo!

  • Mullakin jää Tämäkin kerta väliin.. ;(
   Mua harmittaa ihan sikana et en oo nähny viell kertaakaan niitä livenä.. :<

   No toivotaan että tulisivat Suomeen nopeesti.. :)♥

 8. Mietin samaa, että kannattais järjestää varmaan joku kimppamatka! – Laivalla lentokentälle, ehkä? Olishan se turvallisempaakin. Oon täysikänen, että voisin ottaa joitain nuorempia ”huostaani” :D Ehkä voitais alkaa järjestää jotain yhteystietojen vaihtoo tms. Jaana, pystyisitkö tähän? Vai etsitäänkö muuta kanavaa?

 9. Olen itsekin aikalailla uusi Jedhead, niin siksi kysyin että jos joku ihana voisi hankkia minulle omistusnimmarin ja jonkun kuvan ainakin Johnista? :)

 10. Hitsit mua harmittaa :<<
  ..Tulispa ne Suomeen et mäkin pääsisin näkemään ne..:/♥

 11. Kuinka moni on lähös yksin ruotsiin tai muo harmitaa ku en tunne ketää Jedward faneja ja sit siel olis ruotsis olis kiva olla joku jonka kaa venaa lentokentäl ja oottaa nimmmarii siis jos tulee nimmarinjako tilaisuus ja niin koska oon 15 en pääse tonne vai oliks se vaan et alle 15 vuotias ei pääse mut kumminki ei oo ketään aikuista kuka lähtis joten joudun vennaa siel ulkopuolel joten olis kiva et olis joku jonka kaa fiilistellä =:DDD

 12. Voisko joku ihana ihminen hankkii mulle omistus nimmarin? :) ja kuvan? En muuten tienny että junalla pääsisi Haaparannasta :O

 13. Ite mietin laivalla menemistä, mutta tarvis tosiaan tietää enemmän aikatauluista et tuleeko ne esim. samana päivänä vai jo edellisenä. Ei paljo varaa matkaa, jos tieto tulee vuorokautta aikasemmin! Esiintyminen on kyllä liian kallis mun budjetille, sinne en mee…:)

 14. Mäki aattelin mennä lentokoneella, tai junalla haaparannasta… Ois muuten tosi kiva, jos joku osais kertoo että niistä kentokoneaikatauluista, että millon pojat tulee, et ois kiva nähä niitäki, että vois nimmarin ja ehkä kuvanki saaha ;)

 15. Mä ajatelin lentokoneel ja olla siel vaan sen päivän ku jedit on siel tai esiintyy tietty jos on esim nimmarin jako tilaisuus meen sinne olis kiva et ne suomalais fanit jotka menee tonne vois pitää yhtetty tai niinku jos ne tietää ennenmän esim en onko mahdollista nähä ne ruotsin lentokenttällä tai et onko nimmari tilaisuudesta tietoo tai et olisko mahdollista tavat Jedward =:)

 16. Hitsi eli alle viistoista vuotias ei pääse ilman aikuista? Onko kellään mitään konsteja jolla sais äidin mukaan? =:)

 17. Sen verran tajusin, että ne esiintyy tuossa Schlagerpopkväll tapahtumassa Pride Parkissa. Se ei oo vaan niiden keikka, vaan siellä on tosi paljon muitakin esiintyjiä. Mutta muuten oon kans pihalla. Tietääkö kukaan enempää?

 18. Nii ja onko noi jotku festarit…
  Vai ihan vaan Jedwardin keikka??
  Onko kukaan ollu ennen??

 19. Oon aika tyhmä siis paljon toi maksaa ja mikä noist on se mis Jedward esiintyy en katos tajuu ruotsista mitään eikä kääntäjä kään käännä noita suomeks joten kiitos jo etukäteen avusta =:)))

  • 450 kr torstailta. Alle 15- vuotiaat on ilmasia (?) mutta vanhempi täytyy olla mukana. :)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s