Young Love is out now in Finland!

Helsinki Stockmann: Young Love loppuunmyyty

Tänään yli 20 fania odottivat Stockmannin ulkopuolella ovien aukenemista, koska levyhyllyillä oli jotain mitä kaikki ovat keväästä asti odottaneet: Jedwardin uusin albumi! Alhaalla on fanin kokemuksia päivästä Helsingissä:

Aamulla mentiin ennen yhdeksää tonne stockmannille missä oltii sovittu tää buyout & siellä sitten olikin jo ennen yhdeksää porukkaa.
Kun yhdeksältä sitten ovet aukes nii porukkaa ryntäs sisään kaikki juoksi etsien Young Love albumia. No, levyä ei tietenkään oltu tajuttu laittaa esille & piti mennä kassalta kysymään. Niillä sitten oli niitä albumeja jonkun verran, kaikki joilla ei levyä jo valmiiksi ollut ostivat sen sitten siellä, ja pian ne loppuivatkin. Ostosten jälkeen otimme videon jossa lauloimme Young Lovea ja näytimme albumeita. Suurin osa lähti kotiin sen jälkeen, paitsi pari tyyppiä jäi sitten vielä lauleskelemaan kitaran kanssa kaupungille. Jälkeenpäin haluttiin käydä kattomassa myydäänkö anttilassa näitä levyjä ja joo, siellä myytiin, mutta niitä ei oltu laitettu esille. Pyydettiin jos saatais laittaa niitä esille, ja niin me saatiinkin (:.
Tai no, aluksi vain yksi. Laitettiin se paikkaan jossa se VARMASTI näkyy. Myöhemmin saatiin enemmän että saatiin kaksi riviä täyteen niitä levyjä.
Muuttelimme koko ajan albumien paikkaa parempaan … Välillä taas lauloimme & näin (: Käytiin sitten jälkeenpäin itiksen stockmannilla kattomassa myydäänkö siellä niitä, ja joo myytiin & se oli ainoo viisas kauppa joka oli laittanu ne ESILLE! TOP 10:n joukkoon, neljänneks!
Mut me tietysti siirrettiin ne ykköseks XD.. JA JUOSTIIN, kuten Jedward sanoi

myös itiksen anttilassa oli niitä levyjä, mutta ei esillä. Kivaa oli muiden fanien kanssa! :)

Tässä on tulostettu kuva mikä löytyy täältä sivustolta vasemmalta. Kiitos heille jotka tämän laittoivat muiden nähtäväksi Helsinkiin t: wowjedward

Teksti ja kuvat © Essi

Mainokset

14 thoughts on “Young Love is out now in Finland!

 1. Ensi kerralla tuun ♥ Kun olin päivä levyn ilmestymisen jälkeen ostamassa sitä, huomasin Victoryn joten laitoin sen ensinmäiseksi <3 YoLo:ta ei siitä kaupasta löytynyt, ja seuraavassa se oli jo ensimmäisenä :)

 2. Pitääpä mennä kysyyn täältäki päin Suomee (lapista) että onko täällä niitä levyjä :DD

 3. Ite olin siel stockmannilla jo klo 8.15 :DDDD Mut sillo mä en ollu viel ihan siin edes :PP Mut voisko sit kuukauden päästä 28.7. pitää nosturin pihalla jonkun semmosen tapahtuman et sinne kokoontuis paljon jedifaneja ja sit muisteltais ja fiilisteltäis keikkaa? Okei joo, hieno selitys, mut toivottavasti ees joku älys :D

 4. Voisin tehä tollasen kavereitten kaa et mennään laitaa jedit ykköseks =xD

 5. Teil oli varmaan hauskaa :) Ihana täältä Oulun pohjoispuolelta tulla sinne Hesaan.. Pitäis järjestää flash-mob Ouluun :DD

 6. Missä myytiin noita kaikkia, Young Love, Victory ja Planet Jedward?? Itse kun en omista yhtäkään kun ei niitä löydy täältä läheltä..

  • Juu on ollut (:…
   Hauskempi kun tekstistä voi arvatakkaan :D… No, kannattaa kuitenkin seuraavalla kerralla tulla (;…

  • Seuraavalla kerralla kannattaa tulla kun on jotain tapahtumia Jedward fanien kanssa (:… Esim. Flashmobbeja tms… (:

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s