Young Love buyout @ 27.6. Helsinki

Young Love ilmestyy Suomen levyhyllyille seuraavan viikon keskiviikkona ja Helsingissä on tempaus, jossa fanit menevät Aleksanterinkadun Stockmannin oville heti kello yhdeksän ja ostavat Jedwardin uuden albumin. Tule näkemään muita faneja ja fiilistelemään uutta albumia, vaikka et ostaisikaan sitä – näytetään, että me halutaan Jedward Suomeen! Tuo ystäväsi tai perheenjäsen mukaan ja houkuttele hänet ostamaan albumi ;-)

Universal Music Finland kertoi, että on mahdollista saada keikka ja nimmaritilaisuus Suomeen jos albumi myy hyvin! Toivottavasti Stockmannilla on keskiviikkona kertomista Universalille siitä, kuinka ihmiset odottivat ovien aukenemista ja hyllyt tyhjenivät pian ;-)

Ei ole varmaa missä muualla albumi julkaistaan, mutta kannattaa mennä oman kaupungin levyhyllyltä katsomaan 27. päivä! ;)

Mainokset

16 thoughts on “Young Love buyout @ 27.6. Helsinki

 1. Ihme kyllä pääsen!! Seki oli kyl puhasta tuuria:–D Yhtäkkii va Milla ilmottaa et hei siel on muute semmone, ku oot Vantaal:—-DD Mut hei mullo kamu mukana ni ei voi jäädä sekoo sinne):

 2. Päivitysilmoitus: Young Love ostopaikat | JEDWARD SUOMI

 3. Tulossa! Ikävä asia vain on se, etten tunne ketään, ja olen huono tutustumaan…

  • Tuutsä yksin? Kato jos tuut ni mäki oon tulos yksi ni vois tutustuu(?) :D +Mäki oon niiiin huono tutustuu enkä mä nyt sillee tunne ketää sillee kunnol :PP :D

 4. Mahollisesti pääsen…. jos ei oo muuta.. vaik tunti kestää tulla vihdistä..

 5. Tietääks joku mahollisimman nopeinta/suorinta reittiä rautatientorilta tonne stokkalle? :D Koksa en ite tiiä ja ymsymsyms :D

 6. Miksi kaikki nää tapahtumat on kun mä en pääse?! Kiva Ruotsi mäkin rakastan ideaa matkustaa sinne <3 heti, mut tulisin mielelläni mut en päse ton Ruotsin matkan takia :((

 7. ähh asun Helsingissä mutta nyt oon täällä kaukana enkä pääse ;( harmitttaa….

 8. miks asun nii kaukana että tuskin tuun pääseen keikalleee ! :–((((( onneks young love on tilattu ♥

 9. Mäkin tulisin jos ei olisi yli kuuden tunnin junamatkaa.. mutta jos keikka ja nimmaritilaisuus tulee niin tulen kyllä heti! oon hengessä mukana. :)

 10. Harmi kun täältä on niin pitkä matka Helsinkiin :<
  Muuten kyll tulisin,mut toivottavasti tulis keikka suomeen♥
  Sit missä toi nimmaritilaisuus olis..,tai et olisko se sit samana päivänä kun se keikka?
  Miten sillon Tammikuussa oli ?
  Sori,oon vähän avuton ._. :D

  • tammikuussa ei ollut nimmaritilaisuutta vaan pojat tulivat n. klo 12 Suomeen ja seuraavan kerran heidät nähtiin keikalla. Luulen että päivällä olisi Helsingin jossain kaupassa esimerkiksi Anttilassa nimmaritilaisuus ja illalla keikka, mutta tietysti voisihan ne olla eri päivinä ja Jedward olisi pitempää täällä ;)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s