Suomen fanivideo || Young L♥ve

FANIVIDEO | SUOMALAINEN | YOUNG LOVE | JEDWARD

[kuuntele Young Love – kappaletta samalla kun luet]

Tämä on fanivideo Jedwardille Suomesta. Kaikki suomalaiset Jedward-tykkääjät ovat tervetulleita osallistumaan jepic videoon, jonka tarkoituksena on muun muassa näyttää muistomme ja kertoa Jedwardille, että Suomen keikka oli meidänkin mielestä paras.

Young Love – fanivideo viestii Jedwardin ja Suomen välisestä rakkaudesta ja kuinka paljon me kaivataan kaksosia takaisin. Ei vaan he jotka olivat keikalla vaan myös uudet fanit ja ne, jotka eivät päässeet 28.1.2012 Helsinkiin.

Video näyttää myös kuinka paljon faneja Suomessa on  ja että me tykätään Young Lovesta. Kaikki uudet ja vanhat fanit ympäri Suomea – nyt on mahdollisuus näyttäytyä Jedwardille ;-)

Näin osallistut:

 • Lähetä kuva lentokentältä Jedwardin kanssa . Voit lähettää kaksi jos sinulla on kummankin kanssa yhteiskuva. Heille jotka eivät saaneet yhteiskuvaa: lähetä Johnista ja/tai Edwardista oma ottama kuva kertomaan, että olit kuitenkin paikanpäällä.

TAI

 • Lähetä kuva itsestäsi vaaleanpunaisen tai valkoisen paperisydämen kanssa (jotka eivät olleet lentokentällä tai eivät saaneet valokuvaa sieltä) be jepic and smile!

Lähetä kuva Twitterissä @Liebelove_ tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen jedwardfinland@gmail.com viimeistään 19.6. päivä

Video julkaistaan Youtubessa Young Love-albumin julkaisun aikoihin.. ja kyllä, Jedward tulee näkemään sen (*positiivisuutta*)

Tässä on mahdollisuus osallistua faniaktioon asui sitten missä päin Suomea vain ja välittämättä iästä ja siitä kuinka pitkään on ollut fani.

Kuvan lisäksi voit auttaa videossa kertomalla tästä muille JEDtykkääjille ja nettisivuille. Toivottavasti saisimme paljon sydämiä Jedwardille! ♥

KYSYMYKSIÄ

Täytyykö olla vaaleanpunaista päällä?

Ei tarvitse olla.  Tuo on hyvä mitä sinulla on nyt päällä ja millä tavalla on hiukset.Voit tietysti pukea fanipaidan ja laittaa halutessasi hiukset pystyyn! =:D

Missä kuva täytyy ottaa?

Omassa huoneessa, rannalla, vedessä, autossa, pihalla, metsässä, kaupungilla, liikennevaloissa, ravintolassa, mäkkärissä, Nosturin pihalla, lentokentällä… eli ihan missä vain ja mitä erikoisempi paikka niin sitä kivempi se on. Joten mieti ennen kuvan ottoa olisiko joku muu paikka parempi kuin oma huone – mutta tietysti omassa huoneessa julisteiden ääressä on tuttua ja turvallista ;-)

Minkälainen kuvan pitää olla?

Iloinen! =:) Kaukaanta tai läheltä. Käytä mielikuvitusta ja tee kuvasta sinunlaisesi!

Voiko sydämeen kirjoittaa jotain?

Halutessaan voi. ”I love you, Young Love, Finland, MOI ym.”-tekstit käy oikein hyvin ja jos haluat oman nimen mainita kuvassa niin kirjoittamalla sydämeen se onnistuu. Voithan myös kesälomaa vietellässä askarrella sydämestä todella makeen esimerkiksi kimalteilla.

Voiko lähettää keikkakuvia jos ei ollut lentokentällä?

En ole varma mahtuuko keikkakuvat muiden kuvien lisäksi videolle, mutta eihän kuvista haittaakaan ole ja voi olla että niille tulee käyttöä. Muista kuitenkin lähettää sydänkuva keikkakuvien lisäksi.

Tämä  tulee olemaan erikoinen ja Suomi on ensimmäinen ja mahdollisesti ainoa maa joka tekee tälläisen. Kukaan ei pysty kuvittelemaan kuinka paljon Young Love-kappale voi sisältää muistoja ja sydämiä ennen kuin on nähnyt Suomen fanivideon!


Jedward saa fanivideon myös Young Love Finland DVD-muodossa ja alhaalla on kuvia keskeneräisestä etu- ja takakannesta.

Mainokset

44 thoughts on “Suomen fanivideo || Young L♥ve

 1. Päivitysilmoitus: Muistutus: Lähetä kuva Suomen fanivideoon tänään! | JEDWARD SUOMI

 2. Päivitysilmoitus: Young Love Finland DVD | JEDWARD SUOMI

 3. Voiko sen sydämmen tehdä tietokoneella, jos ei ole missään vaaleanpunaista paperia? (Esim. Photoshop)

  • Joo käy! Tai sitten jos löytyy jotain muun väristä paperia mutta muokkaaminen tietokoneella on ok! – Jaana

 4. Lähetin kuvan tohon sähköpostiosotteeseen Demistä tulleen julisteen äärellä C: Aattelin että siinä näkis miten paljon me odotettiin sitä keikkaa kun se tulostettiin oikeen julisteeseen ♥♥

 5. Haa :DD aivan JEDsome idea :DD pistän kuvan huomenna ku en päässy sillo keikalle ;((

 6. jee, vähä hyvä idea :) lähetän sen sähköpostii viikonloppuna? :)

 7. No varmaan siksi sydämiä koska se on vähän niinku muistutus suomen keikasta ja yleensä sydän merkitsee rakkautta xD

 8. Saako sydämmeen printtailla kuvia vaikka Jedwardista jos ne on vaaleanpunaisia tai valkoisia vai onko niiden värillä väliä??

  • sydämen voi tehdä myös ihan normaalista valkoisesta A4-paperista, koska ideana on sydämet niin kuvassa täytyy jotenkin ilmetä se. :)

 9. Voiko esim. laittaa sellasen yhen kuvan, missä on niinku se omakuva ja keikkakuva jos tajusit? Jos tekee jollau kuvanmuokkausohjelmalla? :)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s