Semifinaalipäivä: Flashmob Helsinki

Jedward Waterline flashmob

Paikka ja aika: Helsingin keskusta, tavataan rautatieaseman laituireilla tiistaina klo 14-16:30 välisenä aikana. Flashmob päivä päättyy mahdollisesti eri aikaa kyytien takia. Eli niin kauan kun energiaa ja ihmisiä riittää *minun täytyy lähteä jo ennen klo 18, että ehdin nähdä Euroviisut alusta asti.

Luvassa: flashmob tansseja(näillä liikkeillä), promoa, hauskanpitoa yhdessä ja helsinkiläisille kaikille tiedoksi, että sinä päivänä klo 22 lähtien tulee Euroviisut ja silloin äänestetään Irlantia – tehdään myös selväksi kuka voittaa koko kilpailun!

Mitä mukaan?

Voit tuoda oman soittimen&kaiuttimen Waterline – kappaleella, paljon lentolehtisiä ohikulkijoille (tulostamalla tai kirjoittamalla esimerkiksi ”äänestä Irlantia tänään Euroviisuissa”) ja kyltin/bannerin esimerkiksi Irlannin lipulla ja jollain tekstillä. Nämä ovat vapaaehtoisia asioita, voit halutessasi ottaa mukaan vain kameran jos sitäkään. Paikalla oleminen ja kannatus on tärkeintä!

Pukeutuminen

Jos vaatekaapistasi löytyy jotain Jedward-vaatteita niin sellainen on tietysti paras. Värikoodina on sininen, joten yritä löytää jotain sinistä itsellesi mukaan =:)

Kaikki kysymykset ja yhteydenotot voi tehdä Twitterissä @LiebeLove_ Varmista että sinulla on ainankin yhden tulijan yhteystiedot hätätilannetta varten.

Tule mukaan ja odotetaan yhdessä jännittävää iltaa!

Mainokset

One thought on “Semifinaalipäivä: Flashmob Helsinki

  1. Hitsi en taaskaan pääse ku ei oo ketään kuka lähtis ja pääsen vasta 15:00 ja täält on matkaa hesaan….

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s