Terroristeille: ”Ha. Good luck” -Liam

Terroristit ovat uhkailleet eurooppalaisia ja Euroviisuedustajia joten uhkaus koski myös Jedwardia. Euroviisutiimi on antanut mahdollisuuden lisätä turvallisuutta mm. turvamiehien lisäämisellä. Liam ei näytä twiitin perusteella olevan huolissaan tästä.

Lisää tästä aiheesta löytyy  täältä ja täältä.

Euroviisuaiheeseen liittyen suomalainen euroviisusivusto viisukuppila.fi julkaisee sivuillaan esitellyn  Jedwardista huomenna.

Teknisistä syistä johtuen Jedwardin esitelly ilmestyy vasta maanantaina

viisukuppila

Mainokset

3 thoughts on “Terroristeille: ”Ha. Good luck” -Liam

  1. Tää antaa nyt vähän väärän kuvan, eli ei vaan Johnia ja Edwardia ole uhkailtu, vaan kaikkia Euroviisuedustajia ja ”eurooppalaista roskasakkia” kuten tämä terroristijärjestö on sanonut. Ei ole siis kehenkään yksittäiseen edustajaan kohdistettu uhkaus. Lehdistö on vaan (jostain syystä…) nostanut tässä esille Jedwardin, ja siitä syystä monet fanitkin tuntuu olevan kauhuissaan poikien puolesta, mutta uhkaus on tosiaankin ollut yleinen, ei Jedwardille osoitettu. Ne terroristit tuskin edes tietää että pojat on kisassa, tuskinpa ne on eri maiden edustajia vaivautunu selvittämään…

    • En halunnut tehdä tästä isoa numeroa niin siksi en sitten tarkemmin tästä kertonut, jokainen pystyy linkeist lukemaan. Lehdistöä ei jokaisessa asiassa kannata uskoa, media kertoo että terroristit olivat kuulleet Jedwardia radiosta ja se oli ärsyttävää blablabla… huoh.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s