Adressi: Waterline radioon!

Radiot saavat päivittäin satoja kappaletoiveita. Mitä voisimme tehdä, että he huomaisivat Waterlinen ja soittaisi sitä radiossa? Ehkä kappale saisi suosiota ja pääsisi listoille ;) Ehkä Waterlinesta tulee hitti Suomessa ja Jedward saa uusia faneja, sekä Irlanti ääniä Euroviisuissa… Tämä on toiveajattelua, mutta jostain täytyy aloittaa ja se on adressin allekirjoittaminen.

Waterline radioon!-adressi mahdollistaa sen, että kaikkien toiveet ovat yhdessä paikassa ja ne eivät häviä mihinkään. Kun adressi on ylittänyt 300 allekirjoitusta se tulostetaan ja lähetetään radiokanaville. Sinun ei tarvitse luovuttaa nimeäsi, paikkakuntaasi ja sähköpostiosoitetta internettiin vaan voit piilottaa allekirjoituksesi halutessasi. Tietosi näkyvät vain minulle adressin tekijälle ja radiotiimeille, jotta voidaan todistaa allekirjoitusten olevan aitoja.

Kuka voi allekirjoittaa? KAIKKI. Jedward, sinä, vanhempasi, sukulaisesi, koulukaverisi, ystäväsi, naapurisi… Jokainen allekirjoitus on tärkeä ja pidä huoli, että se on aito ja luvalla kirjoitettu.

Kerro adressista mahdollisimman monelle. Mitä enemmän allekirjoituksia, niin sitä enemmän adressi saa huomiota tiedotusvälineissä ja päätöksentekijöiden keskuudessa.

ALLEKIRJOITA ADRESSI: WATERLINE RADIOON

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s