Flashmob-tanssi

Kommentit ovat otettu vastaan; tanssia on yksinkertaistettu ja kertosäe on  aina sama. Koreografiaa ei ole muutettu alkuperäsestä muuta kuin yksinkertaistamalla ja yhdistelemällä. Liikkeet ovat tuttuja Jedwardin omista liikkeistä ja toivottavasti kaikki olisivat tästä tanssista tyytyväisiä. Muistakaa että omalla asenteella saa paljon aikaiseksi ja lähtekää mukaan jedwardimaisella positiivisella mielellä! =:)

Mainokset

17 thoughts on “Flashmob-tanssi

 1. Mun mielestä toi tanssi on just hyvä! mutta miten tuolla paikan päällä saadaan musiikki kuulumaan?

 2. VOISKO JOKU VÄHÄ EES ILMOTELLA OULUN FLASHMOBISTA,, SSIITÄ EI OO KOVIN PALJOO INFOO..olis iha jees

 3. Vähän vielä epäselvyyksiä Flashmobista: Tarviiko ottaa mitään mukaan ja muutenkin ois kiva jos joku voisi vielä vähän selostaa päivän ohjelmasta.

 4. Hei siitä Helsingin flashmobista monelta se loppuu vai onko se vaan niin et sielt alkaa porukka lähtee kun haluu vai onks joku aika?

  • Olishan se kiva, että fanit olisi koko päivän iltaan asti promoamassa :) Ei ole tiettyä aikaa, kun on vaikea arvioida. Facebook tapahtumassa on 20, joka on suuntaa antava.

 5. ottakaa tuosta näyttövideosta mallia, selkeät liikkeet, tanssi sujuu kuin tanssi eikuh

  • Yritettiin saada video tehtyä, jossa olisi monta tanssiaa mutta se ei ollut mahdollista ja olen pahoillani tästä. Harmi ettet ole tyytyväinen, toki voit tehdä videon jos se sinulta onnistuu paremmin ja löytyy ystäviä mukaan :)

 6. HEEI HOOU VOISKO JOKU VASTATA SIIHEN ETTÄ MILLAINEN FLASHMOB OULUSSA SITTEN ON ????

 7. Paljon parempi kuin aikaisempi, mutta olisi ollut hyvä jos vielä jalkojen tanssikuviot ois näkyny! :)

 8. Tää on jo parempi kuin se edellinen tanssivaihtoehto,mutta tätäkin voisi muokata vielä hieman.Jos suuresta porukasta kaikkien tulisi seka )oppia että b)saada koreografia näyttämään hyvältä,etenkin kertosäettä tulisi muokata.Itselläni olisi ehdotus,siitä millainen koreografia kertsiin sopisi,muttei mahdollisuutta kuvata sitä.Onko muutosehdotuksia mahdollista antaa sitten tapahtumapäivänä vai pitäisikö keksiä jokin muu keino saada ehdotus jollekin joka voisi sen kuvata?Tässä koreografiassa on muutamia makeita liikkeitä mutta kokonaisuutena se ei ole vielä ihan sitä mitä se voisi olla.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s