FLASHMOB HELSINKI 17.3.

FACEBOOK   |   TWITTER

Mikä?

Jedward edustaa Irlantia tämän vuoden Euroviisuissa Waterline-kappaleella ja semifinaali järjestetään 22.5. tiistaina Bakussa, joka näkyy YLE 2 kanavan televisiolähetyksessä. Jedward fanit ja kaikki jotka haluavat Irlannin finaaliin ja Jedwardin loistaa myös tänäkin vuonna Euroopassa ovat tervetulleita lauantaina 17. päivä Helsinkiin flashmobiin!

Flash mob on tapahtuma, jossa joukko ihmisiä kerääntyy julkiselle paikalle ja tekee ennaltasovittuna ajankohtana jotain odottamatonta.

[Flashmob Irlannissa]

Milloin ja missä?

Kartalta näkyy paikkoja missä kyseinen tapahtuma järjestetäään päivän aikana. Rautatientori, Senaatintori, Narinkkatori ja Kampin ala-aula. Kommenttia saa laittaa ja kertoa lisää paikkoja Helsingissä, missä voisi järjestää flashmobin.

Flashmob harjoitukset ovat Kaisaniemen puistossa kello 12 ja tarkoituksena on katsoa miten tanssi sujuu ryhmässä kaikkien kanssa ja kuka on missäkin kohtaa ja miten flashmob toteutetaan. Kaikki tanssiliikkeiden osaajat ja ei osaajat mukaan vain ja tehdään flashmobista huikea! Mitä enemmän ihmisiä niin sitä upeampi ja iso juttu tästä tulee – pyytäkää kaverinne ja vaikka vanhempannekin mukaan ja pidetään hauskaa! =:)

HUOM! Kaikille halukkaille: tavataan kello 8:45 Rautatieasemalla( Helsingin rautatieasemalla laitureiden 7-8 edessä) ja mennään yhdessä muutamaksi tunniksi suunittelemaan tanssia ja päivänkulkua Happiin:

Nuorten toimintakeskus Happi
Sörnäisten rantatie 31
00500 Helsinki

PROMO

Esimerkki: tämän on tehnyt yksi fani Irlannin Euroviisuja varten.

Flashmobin lisäksi voimme mainostaa ja kehottaa ohikulkijoita äänestämään Irlantia Euroviisuissa julisteiden ja lentolehtisten avulla. Voit tehdä kuinka paljon ja minkälaisia vain bannereita ja lappuja tai esimerkiksi pinssikoneella tehtyjä pinssejä mukaan, että kaikki Helsingissä näkevät mistä on kyse ja tietävät ketä äänestää Euroviisuissa ;) Voit myös pukea jotain sinistä ja Jedwardia päälle!

Tanssiliikeet ovat erilaiset kuin muiden maiden Waterline-liikkeet. Meidän liikeet ovat sekoitus Jedward-tanssiliikkeitä, robottitanssia ja kaikenlaista kivaa, joka näyttää upealta monen ihmisen tekemänä ja isossa ryhmässä! VIDEO. Voit harjoitella videon kautta jo valmiiksi tanssiliikkeitä, joka on suositeltavaa että on helpompi lähteä mukaan tanssiin Helsingissä! Jos tämä tuntuu hankalalta niin kehotan tulemaan Happiin klo 9 harjoittelemaan, mutta tietysti käymme tämän vaiheittain läpi myös Kaisaniemen puistossa =:)

Iso kiitos Millalle koreogafiasta ♥ On ihanaa, että Suomi on erilainen ja meillä on omat liikkeet =;)

MEDIA

Olen vihjaillut Suomen muutamiin medioihin tästä päivästä ja on mahdollista, että kuvausryhmä tulee luoksemme(tai me heidän ;)) ja pääsemme uutisiin! Jedward saa näkyvyyttä ja Suomen media uutisaihetta, kuulostaako hyvältä?  En voi varmuudella luvata tätä ja sen takia on hyvä ottaa päivän aikana itse materiaalia(flashmobiin on kuvaaja) ja laittaa mm. Youtubeen… ehkä pääsemme jälkeenpäin uutisiin!

+ Lähetä oma uutisvinkkisi myös mediaan ja jos sinulla on sukulaisia tai tuttuja töissä tälläisissä asioissa… kannattaa käyttää suhteita hyväksi! ;)

in English:

FLASHMOB DETAILS – HELSINKI,FINLAND 17TH MARCH

The organisers have decided for everyone to meet in Kaisaniemi Park (in the centre of Helsinki) at 12pm.

The dance for the flashmob is different to the normal one, the dance moves will be taught on the day.

Everyone will be making flyers and banners to show everyone exactly what your promoting, so bring some along. The organisers have arranged to get the flashmob on camera and then to send the videos/pictures into the finnish media (news websites) and Youtube.

BEFORE the 17th March the organisers will tell you about the TV team. They may be interested and may come along. Hopefully we will get the chance to speak with radio teams aswell and spread the word about JEDWARD and WATERLINE!

I understand the weather conditions in Finland aren’t the best but if possibly were something BLUE or JEDWARD related!

If you are attending, join the facebook group where more info is posted!

https://www.facebook.com/events/380345518659835/

If you have an questions about the day feel free to contact the organiser @LiebeLove_

REMEMBER HAVE FUN AND PROMOTE,PROMOTE,PROMOTE!!!

Lähde

TERVETULOA SUOMEN WATERLINE FLASHMOBIIN! PEACE OUT!

Mainokset

22 thoughts on “FLASHMOB HELSINKI 17.3.

 1. Voisitteko joskus järjestää näitä vaikka tampereelle, koska nää kaikki on niin kerpeleen kaukana ? 3:

 2. Hei,voisitteko joskus järjestää tämmöisiä esim. tampereelle, koska en melkein koskaan pääse, koska nuo kaikki on niin kaukana…. Kiitän.

 3. Entä se Oulun flashmob ? voisko sinne tehä eri koreokrafian. . . jaja voisko siitäki tulla jotai ohjeitaa ja näi ?

  • oululaisten/sinne osallistuvien pitää suunnitella sitä :) kannattaa perustaa vaikka Facebookiin julkinen tapahtuma siitä, niin kaikki info on sitten samassa paikassa saatavilla

   • Ouluun on oma koreografia ja julkinen tapahtuma on kans facebookissa. Ens voi nyt linkata mut pitäis löytyy jedward waterline flashmob oulu nimellä.

 4. Voitasko alkaa keksii uutta tanssii ? Siis ku ite en ainakaa opi tuota en millää..enkä haluis kovin kämyttääkkää. Vois kattoo youtubesta kaikkia tanssiliikkeitä yhistellä niitä ymsyms…

 5. Ei millään pahalla, mutta toi tanssi ei oo kauheen hyvä. Näyttää siltä et noita liikkeitä ei ois mietitty etukäteen vaan et ne keksitään yhtäkkii päästä. Muutenkin kauheen epäselvä yms. Kyllä mä ymmärrän, että ton kans oli kiire mut vois silti panostaa ees vähän…

  Mutta anyway, tulossa ollaan kuitenkin

 6. Öääh,, voisko harkita uutta tanssia koska tanssissa pitäis olla selkeä kertosäe ja muutenkin sen pitäs olla selkeämpi…kaikki ei välttis opi tota tanssii sillä se on liian haastava. Uutta tanssia kehiin!

 7. Minunkaan mielestä tuo tanssi ei oikeastaan sovi ollenkaan musiikkiin. Kertosäkeissä aina erit liikkeet, joka tekee opettelusta vaikeampaa. Eikä tuo kyllä edes hyvältä näyttänyt nyt kun alkaa oikeastaan miettimään. Oltais vain mieluummin tehty sama koreografi kuin muillakin mailla.

 8. Voisin muuten tehdä jonkun lakanan jossa lukisi suomeksi ja/tai englanniksi esim. Jedward to win eurovision =:)

 9. Tuossa tanssisa ei ole mitään järkeä, ei pahalla. Kertosäe on joka kerta erilainen ja liikkeet eivät sovi musiikkiin ollenkaan. Jos suomi haluaa erottua joukosta, on myös tanssinkin näytettävä hyvältä. Tämä on vain minun mielipiteeni :)

 10. Moneenks asti te siel Hapes ootte ku itelläni juna ois siel joko kymmentä vaille yheksä tai sit puol ykstoista?

 11. En ite pääse, mutta ois ihan älyttömän mahtavaa, jos tästä tulis uutisiin jotain! Esim. 10 uutisten loppukevennys ois aivan unelma paikka tälle Flasmobille, jos se pääsis uutisiin! :D täytyy stalkata uutisia:)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s