EUROVIISUT 2012: Jedward Bakuun!

          IRLANNIN EUROVIISUVOITTAJA 2012

Viime keväänä Düsseldorfissa Irlantia euroviisuissa edustanut ja monet siinä samalla hurmannut Jedward-kaksikko voitti odotetusti myöhään eilen illalla kisatun Irlannin karsintakilpailun kappaleella “Waterline”. Näin ollen vaaleista pystytukistaan tunnetut 20-vuotiaat kaksoisveljet John ja Edward Grimes edustavat kotimaatansa jälleen tulevana keväänä euroviisuissa. Poikien kilpailukappaleen ovat tehneet Nick Jarl ja Sharon Vaughn. Jedward voitti eilisillan kilpailussa sekä raati- että puhelinäänestyksen ja oli näin kokonaiskilpailun selkeä ykkönen. Toiseksi kisassa sijoittui Andrew Mann ja kolmanneksi Donna McCaul.

Jedward sijoittui viime kevään Düsseldorfin euroviisuissa kahdeksanneksi “Lipstick”-kappaleellaan. Bakun viisuissa pojat tavoittelevat Irlannille finaalipaikkaa ensimmäisessä semifinaalissa 22. toukokuuta.

Lähde


22. TOUKOKUUTA näemme Jedwardin Suomen televisiokanavalta ja ennen sitä meillä on tulossa ihania hetkiä promotoidessa Waterlinea ympäri Suomea ja pyytämällä Suomen kansaa äänestämään kaksoset jatkoon finaaliin! ♥ Uutisoimme kaikesta tästä mm. Helsingin FlashMobista myöhemmin =:)

+ Jos sinulta löytyy Eurosong päivästä kuvia/videoita niin voit lähettää niitä jedwardfinland[ at ]gmail.com osoitteeseen tai Twitteriin linkkeinä @LiebeLove_ Näytetään yhteisellä videolla miten Suomi vietti päivän! :)

 

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s