EUROSONG PÄIVÄ

Viime vuonna fanit odottivat… Jedward oli esittänyt Lipstickin ja kohta tulisi tulokset…  oli jännittynyt tunnelma ja fanit miettivät mielessään ”mitä jos mitä jos…”… odottelua….odottelua… odot-….JEDWARD ON IRLANNIN EUROVIISUEDUSTAJA 2011! – Tämän tiedon jälkeen fanit itkivät onnesta, halasivat toisiaan, twiittailivat ja reagoivat kaikki omalla tavallaan Jedwardin voittoon! Juhlat saivat alkaa =;)

Congratulations to John and Edward Grimes (aka Jedward) who are through to the Eurovision semi-finals in Dusseldorf on May 12th following Friday’s Late Late Show public vote. Awesome! The 19-year-olds will only go through to the grand final two days later if they finish in the top 10 with their song ’Lipstick’ in the earlier round.

Näin viime vuonna. Haluatko olla mukana tänä vuonna kannustamassa ja seuraamassa heidän Waterline esitystä ensimmäistä kertaa livenä ja odottaa tuloksia? Se on mahdollista!

EUROSONG PÄIVÄ

Mitä päivään voi sisältyä?

Fanipaita päälle, hiusten laittaminen pystyyn, smoothien tekoa( esim. appelsiinimehu + banaani ym. hedelmät ja marjat, reseptejä löytyy googlettamalla), sushia, twiittailemista, Jedwardvideomaratoonin katselua(Let Loose jaksot, Big Brother, JEDWARDTV,  X-factor, Dream Factory, Big Adventure jne.), kokkaamista&leipomista, laulujen laulamista ja kuuntelemista, sekä tanssimista… kaikki on mahdollista Eurosong päivänä – myös Jedwardin voitto!

Päivä Jedwardin tyyliin on vasta puolessa välissä, kun Irlannin Euroviisut alkavat Suomen aikaan kello 23(23.0, mutta kannattaa olla jo varmuuden vuoksi valmiina jos livestream alkaa aikasemmin) RTE1 kanavalta.Voit seurata showta livenä netissä. RTE:n ja viralliset Euroviisujen nettisivut tulevat laittamaan streamvideon huomenna! Lisää tästä myöhemmin :)

Me saamme jo huomenna tietää pääseekö Jedward Euroviisuihin, kuinka jännittävää!!

Valitetettavasti emme voi antaa ääniä heille Suomesta… mutta voimme näyttää toisella tapaa tukemme.

Näin suomalaiset fanit viettivät Eurosong-päivän

Ylhäällä jo oli muutamia ideoita miten päivän voi viettää Jedwardin tyyliin ja tarkoituksena olisi yhdistää päivämme kuvin ja videoin! Ota päivän aikana kuvia esimerkiksi smoothiesta, Waterline taideteoksesta, hiuksista jne. Voit myös videoida lyhyitä tilanteita esimerkiksi twiittailemisesta, videoiden katselemisesta, Waterline laulua, Late Late Shown katsomisesta… jälkitunnelmia tulosten jälkeen tai ennen niitä. Videolle voi myös tallettaa puhetta suomeksi tai englanniksi :)

Lähetä tämän viikonlopun aikana kuvat ja videot(ei rajoitusta) osoitteeseen jedwardfinland@gmail.com tai twiittaa linkkeinä @LiebeLove_  Lopputulos on huikea Jedward Eurosong päivä suomalaisten tyyliin-video ja se tullaan lataamaan Youtubeen. Näytetään, että huominen ei ollut meille suomalaisillekaan normaali perjantai =:)

Kerro kuinka sinä vietät seuraavan päivän kommentoimalla ja tehdään yhdessä huomisesta ikimuistoinen!

Mainokset

5 thoughts on “EUROSONG PÄIVÄ

  1. Päivitysilmoitus: Katso Eurosong livenä! « WOW JEDWARD!

  2. Harmittaa ku en voi viettää päivää kenenkään muun jedheadin kanssa ;(((

  3. kohta meen laittaa tukan pystyy ja kuvaan varmaa videotaki =:) victory päälle ja bilettämään ;DD vitsit ku en voi tehä smoothieita ;((

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s