SUOMEN WATERLINE FLASHMOB

Flash mob on tapahtuma, jossa joukko ihmisiä kerääntyy julkiselle paikalle ja tekee ennaltasovittuna ajankohtana jotain odottamatonta. Termi tällaisille tapahtumille syntyi vuonna 2003. Tapahtumat suunnitellaan yleensä internetin välityksellä, jossa kerätään osanottajia ja sovitaan aika, paikka ja tehtävä asia. Suomeksi termistä flash mob on käytetty nimeä äkkiryhmä.– Wikipedia

WATERLINE FLASHMOB on meille tuttu viimeisemmästä JEDWARDTV-videosta ja videoista, jossa fanit ovat mainostaneet Jedwardia Euroviisuihin Irlannissa lähi aikoina. Waterline flashmob on leviämässä muualle Eurooppaan ja esimerkiksi Saksassa kyseinen tapahtuma järjestetään keskiviikkona.

Jos Jedward pääsee Euroviisuihin niin he esiintyvät samassa semi-finaalissa kuin Suomikin. Eli me pääsemme äänestämään ja mahdollistamaan 12 pisteen saamisen heille! Vain 10 maata pääsee 20 maasta finaaliin ja me voimme vaikuttaa siihen ja jos käykin niin, että Jedward ei voita Irlannin Euroviisuja(epätodennäköistä!) niin kuka on meitä estämään menemästä Helsinkiin tanssimaan Waterlinea? ;)

SUOMEN WATERLINE FLASHMOB

Fanit kokoontuisivat Helsinkiin viikonloppuna 17.3. lauantaina ja järjestäisimme oman flashmobin. Tekisimme myös bannereita&lappuja ja kehottaisimme ihmisiä äänestään Irlantia. Samalla Jedward saisi näkyvyyttä ja me voisimme muistella keikkaa ja nähdä taas toisiamme! =:)

HUOM! UUSI KYSELY:

Tämä Waterline-päivä on vasta suunnittelua ja näemme samalla kuinka monta fania pääsisi tulemaan. Kommentoikaa ja jakakaa! Saa myös ehdotella ideoita ja muita vaihtoehtoja.

+ Seuraavan viikon perjantaina on suuri päivä, kun Irlanti valitsee edustajansa Euroviisuihin. Mikä olisikaan parempi tapa viettää perjantai-lauantai välinen yö kuin katsomalla livenä netistä show ja kannustaa Jedwardia! Vaikkapa muiden fanien kanssa! (ja juhlia sen jälkeen heidän voitostaan =:D)

Mainokset

20 thoughts on “SUOMEN WATERLINE FLASHMOB

 1. Voisin khyl alkaa väsään sellasta juttuu Ouluun jos nyt lähtis joitaki mukaan ::) ja olis tosi kiva että niitä järjestettäs muuallaki ku Hesas,, siis ku sinne onnii pitkä matka edellee ymsyms…nii että olisko tääl muitaki joitte mielestä olis hyvä idis :DD eikä sitte mitää ” viittä henkilöä ” ja niih ..:D

  • mä voin alkaa auttaa siinä oulun jutussa ku asun kuitenki aika lähellä oulua ( kahen tunnin matka autolla ) :)

   • Hei joo pitäs vaa…hmph voisin antaa sulle mun sähköpostintaijodain..ja pitäs vaa saaha muitaki sillai lähtee ja dii :)

 2. Kannattaisin järjestämistä muihinkin kaupunkeihin esim. Ouluun, koska kaikilla ei ole mahdollisuutta matkustaa pohjoisesta asti Helsinkiin. :(

  • sitten jonkun varmaan kannattais otttaa ohjat omiin käsiin ja ruveta väsäämään sellasta miitinkiä vaikka just ouluun :)

 3. Jos muissaki kaupungeissa järjestettäis noita nii mite ois vaikka Oulussa :DDDD Se ois pohjosemmassa ku Helsinki ja olis myös tarpeeksi iso kaupunki :D haha Joo tää oli vaa tällane heitto tähä mut jooh :D Ja harmi ku Hesa onnii kaukana :(

 4. Hei Pohjois- & muu Suomi! Jos siellä päin olisi innostuneita, jotka ei pääse Helsinkiin asti, mutta esim. saisitte siellä järkättyä jossai kaupungissa vastaavan homman niin olis upeeta! Esim. Saksassa järkätään monessa kaupungissa tämmösiä flashmobeja, miksei täälläki :)

 5. Mitenniin edellisellä viikolla ennen viisujen semifinaalia. viisuthan ovat vasta toukokuun 22. päivä?? :O

 6. Kannatan kunhan paikalle tulis paljjon paljon faneja ja flashmob ois tosi näyttävä! Esim. Foorumissa tai Kampissa ois upee toteuttaa tollanen. Aleksantarinkadulla Stockmannin edessä on kans paljon ihmisiä liikkeellä niin siinäkin olis makee.

 7. ou mään, mulla on seuraavana päivänä konfis niin joudun järjesteleen rippijuhlia! :( mut olis ollu kiva tulla mukaan! laittakaa videoo niin pääsen mukaan tunnelmaan! :)

  • tuo on vasta alustava päivämäärä mutta voi harmi jos et pääse paikalle! Videoita ja kuvia tulisi varmasti ja niin että muutkin fanit ulkomailla ja ehkä myös itse kaksoset huomaa Suomen tuen.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s