EUROVIISUT

Kuva: @DanielNube

Torstaina on suuri päivä Jedwardille, mutta myös meille faneille!

9. päivä maailma kuulee ensimmäistä kertaa Jedwardin upouuden kappaleen, jolla he yrittävät päästä Irlannin edustajiksi tämän vuoden Euroviisuihin Bakuun. Vastassa on neljä muuta artistia ehdokkaina;

  • Maria McCool
  • Donna McCaul
  • Una Gibney ja David Shannon – Language of Love
  • Andrew Mann – Here I Am

Jedwardin kappale luultavasti soitetaan viimeisenä. Derek Mooney soitattaa kaikkien ehdokkaiden kappaleet ensimmäistä kertaa torstaina, jonka voi kuulla RTE radiosta noin kello 17 Suomen aikaa. KORJATKAA JOS OLEN VÄÄRÄSSÄ.

Irlannin euroviisufinaali on 24. helmikuuta RTE kanavan Ryan Tubridyn The Late Late Showssa joka alkaa Suomen aikaa klo 22.30. Täältä voi katsoa  livenä. Ulkomaat eivät voi äänestää ehdokasta. Niin sanotut asiantuntijat ovat antamassa pisteitä, jotka lisätään ehdokkaiden saamiin ääniin.

Kappaleen nimestä ei olla varmoja, koska mediassa on liikkunut kaksikin versiota Waterline ja On Top Of the World. Se voi olla myös joku aivan muu. Kappaleen on kirjoittanut Dan Priddy, Lars Jensen ja Martin Larsson. Linda Martin on kertonut biisin olevan jedwardimainen, nopeatempoinen ja tietysti pop kappale.

Alhaalla fanivideo, joka kannattaa katsoa!! =:)

Mainokset

4 thoughts on “EUROVIISUT

  1. Put Your Green Cape On on hyväntekeväisyyssingle ISPCC:lle (The Irish Society for the Prevention of Cruelty to Children), jonka lähettiläitä John ja Edward ovat, ja samalla tunnuslaulu Irlannin jalkapallojoukkueelle tämän vuoden EM-kisoihin, eikä siis liity nähtävästi mitenkään Euroviisuihin. Mutta torstaina saadaan sitten vihdoin tietää =:)

    • Kiitos huomautuksesta! Sekoitin tämän jotenkin euroviisuhuumaan… ooops. Nyt euroviisukappale on kuulema Waterline niminen.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s