Welcome to SUOMI!

Voitteko uskoa, Jedward on viikon päästä Suomessa!?

Jedward saapuu näillä näkymin Ruotsista lentokoneella Helsinki-Vantaan lentokentälle aamulla .Varmaa kellonaikaa emme tiedetä, sillä Örebrön vieressä on pari lentokenttää ja on suuri mahdollisuus, että he tulevat Tukholmasta: Helsingissä 9:55 tai 10:35 / 11:10

Lentojen aikatauluja eri kaupungeista Helsinkiin voi katsoa täältä. Luultavasti saamme tietää lennon silloin, kun he lähtevät Ruotsista ja fanien kautta tiedämme milloin ja mistä :)

Vinkki: kannattaa tehdä kartonkista tai jostain pahvista ’kyltti’, missä lukee esim. ”Welcome to Finland, Finland loves you, dreams came true…” olisi hienoa jos olisi tälläisiä kylttejä, Suomi-lippuja ja iso energiamäärä Jedwardia vastassa ;)

Nosturissa saa jonottaa kello 9:00 alkaen.

– Toivomme myös, että fanit tulevat ajoissa keikkapaikalle Nosturiin, koska haluaisimme ehtiä juttelemaan kaikkien kanssa ennen keikkaa. Suomalaisten nimien opettelemisessa on kyllä oma haasteensa, mutta eiköhän se onnistu, Edward painottaa.

Älkää hämmentikö jos Annika-fani jonottamisen aikana alkaa laulamaan Jedwardin kappaleita – tulkaa reippaasti lauluun mukaan! Annika on myös lupautunut opettamaan Everyday Superstar ja Lipstick tanssiliikkeet faneille jonossa ;) Kaksosten tullessa keikkapaikalle Nosturiin olisi varmasti kaikkien mielestä kiva tehdä jotain erikoista ja erilaista heille. Mitä jos heitä vastassa  olisi iso joukko laulavia ja tanssivia faneja, näytetään energiamme ja yllätetään heidät? Ennen Jedwardin tuloa olisi aikaa harjoitella yhdessä laulamista ja tanssiliikkeitä halutessa. Mitä mieltä olette? Kommentoikaa! :)

Suomen keikalla on FANIAKTIO josta emme mainitse kaksosille ja emme ota esille faniaktioon tarvitsevia sydämiä ennen Hold the World-kappaleen alkua. Faniaktio on aivan keikan lopussa, täältä voi katsoa! Jonossa jaetaan muutamia sydämiä unohtuneille ja tietämättömille! :)

Ovet aukenevat kello 20. ja keikka päättyy noin 23.

+ Lisää 28. päivästä löytyy täältä ja keikka-avusta.

Ihanaa keikan odotusta kaikille! Vielä viikko täytyy odottaa ;-)

Mainokset

11 thoughts on “Welcome to SUOMI!

 1. Mun muts e päästä mua ku vast kolmelt venaa -.- Onks se nyt sit tsillee et mä en nää niit??

  • Itekki pääsen vasta siihe aikoihil…jos sittekää mut en usko et ne tulis enne kolmee nosturil onha siinäki viel oottamista..mut voisko joku ny vastata toho ku oon iha retkel et jos menee lentokentälle, niih mihi kannattaa mennä venaa ? Ja ois kiva jos mutki lentokentälle menijät sanois nii vois vaikka tehä porukan tai siis niih ku neki huomais paremmi :o :D

  • Siis sitähän ei oikeesti yhtään tiiä, monelta pojat sinne paikanpäälle tulee, mutta uskoisin että siinä 3-4 aikaan, joten et sä välttämättä mitään menetä : D Sehän riippuu ihan siitä, koska niiden lento on Suomes.

   • Mut eikait ne suoraa lentokentält mee keikkapaikalle ?

 2. Ite oon menossa just tossa ysin aikaan aamulla jonottaa, haluun päästä mahdollisimman eteen (–: Alunperin oli suunnitelmana mennä kentälle, mut menis liian monimutkaseks niin lasken sen varaan, että pääsen juttelee pojille Nosturil.

 3. Siitä lentokentästä vielä…siis onko nuo kolme vaihtoehtoa ainoat jaja mihin kannattais mennä odottamaan :)? ois kiva jos tietäis mihin muut menis odottaan Johnia ja Eetwarttia nii itekki tulisin =:) nii ja sitte vielä siitäki että tietääkö kukaan mihin aikaan suurpiirtein kaksoset ovat tulossa keikkapaikalle ?

 4. Me ollaan Helsingissä vasta joskus 3 aikaan, ni ainakin ennnen jonottamista haluaisin nähdä Johnin ja Edin… Meen jonottaan ehkä siinä 6 aikaan, ollaan sitten salin perällä, mutta ei voi mitään. Pääasia että näkisin kaksoset ja saisin kuvan :)

 5. Mihin aikaan on ihmiset menossa jonotteleen. Ite aattelin mennä siinä kahden aikaan, onkohan se liian myöhäistä?

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s