”Mutta se oli sen arvoista”

Nuori agorafobia kärsijä kiittää Jedwardia hänen elämänsä pelastamisesta

Rubee Lovegood on kärsinyt vaikeasta ahdistuneisuudesta, pakko-oire häiriöstä ja julkisten paikkojen pelosta(agorafobiasta). Hän keskeytti koulun 11-vuotiaana koska koulukaverit kiusasivat ymmärtämättä hänen tilaansa.

Mutta 17-vuotias X Factor fani vihoinkin sai rohkeutta voittaa pelkonsa, kun hän tapasi irlantilaiset kaksoset keikan ulkopuolella.

Rubee, Abergelestä pohjois Walesista sanoi: ”Olin todella peloissani, se oli valtava askel minulle. Menin ulos talosta ja se oli vaikeaa.”

”Mutta se oli sen arvoista, kun John ja Edward tulivat ulos, tapasivat minut ja halasivat minua. Se oli uskomatonta. En voinut mennä heidän keikalleen ahdistuneisuuden takia, mutta se on ollut iso minkä olen tehnyt.”

Ja Rubee koki tapaamisen kuin ensimmäisenä askeneena hänen parantumistaan ja viime vuonna hän oli keikalla muiden satojen fanien kanssa Blackpoolissa, ja tapasi sankarinsa ennen keikan alkua.

Hän sanoi: ”John tunnisti minut ja nappasi halaukseensa. En ole koskaan ollut onnellisempi ja kaikki kiitos kuuluu heille.”

Lähde, käännös Veera S.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s