Keikkapäivän jonotus

Jonotuksesta on tullut paljon kysymyksiä ja nyt meillä on vastauksia kaikille jonottamaan tulijoille! Kiitos Suomen LiveNation ja Nosturi näistä tiedoista:

Jonotus keikkapäivänä on sallittua kello 09:00 alkaen

Nosturissa esiintyy samana päivänä Sauruxet (hevisaurukset) niminen artisti ja tämän keikan ovet aukeavet kello 13. Rannan puolelle tulee aita, jotta Sauruxia menevät pääsevät kulkemaan rauhassa.

KEIKKA-APU

___________________________________________________________

HUOM! Alhaalla ilmenevän nimilistan suunnittelu eteenpäin on päätetty. Täällä lisää.

Näillä näkymin pari fania järjestävät nimilistan jossa on tulemis järjestyksessä fanien nimet. Tämä helpottaa esimerkiksi vessassa käymistä ja muutenkin jonosta poistumista ilman paikan menettämistä, sekä estää etuilemisen. Listan pätevyys tarkistetaan päivän aikana muutamia kertoja, jotta jono pitää paikkansa ja kaikille jonottaminen on reilua ja rentoa! Tästä lisää myöhemmin.

// Tarkennusta nimilista-asiaan ja pahoittelut epäselkeästä tekstistä ylempänä; ei ole tarkoitus, että voi laittaa nimen listaan ja palata juuri ennen ovien aukenemista paikan päälle vaan jonossa täytyy olla se koko aika – tietysti saa käydä vessassa ja hakea ruokaa jos läheltä löytyy. Jos olisi lista niin tuttujen/kavereiden luona voisi viettää aikaa odotuksen ajan huolimatta siitä, että on tullut aikaisemmin/myöhemmin heitä ja on toisessa kohtaa jonoa. Vielä huomautus siitä, että listaa ei välttämättä toteuta vaan tämä on yksi tapa miten kaikille olisi selvää jonottamisen säännöt.

 

Mainokset

18 thoughts on “Keikkapäivän jonotus

 1. mustakin toi nimilista on vähä outo, koska sittenhä ne jotka asuu ihan lähellä voi tulla, laittaa nimet listaa ja mennä kotiin kattoo TV:tä? :D ja ne jotka asuu jossain tosi pitkällä ei pääse niin aikasin, yms. Että normi jono olis ehkä silti reilumpi?

 2. Täähän oli kiva juttu kuulla! =:D mut siis siinä Nosturin veiressä on sit iha S-market ja vähän kauempana Alepa. En tiedä miks ilmotin, mutta mieli teki =:) Tuun varmaan heti kun pääsen, voisin vaikka jättää tanssitunnin väliin ja tulla vähän vaille kymmenen. Ainahan voin kutsua kavereita seuraksi yms. kun kaikki asuu siinä lähellä.

 3. Hei mun mielestä toi on loistava idea!:D Tai siis ku tuun yksin ja tuun jo 9 aikaa ja olis se iha mukava käydä jossain jalottelemassa. Mut onko keikkapaikan lähellä vessaa tai jotain? Entä mihin voi jättää laukut tms, et onko nosturin sisällä joku paikka mihin voi jättää?:) Näihin jos saisin vastauksen niin olisin tyytyväinen!:)

  Ja mistä teitä sieltä löytää?:)

 4. Voiks jokainen itse varata paikan vai voiks kamu mennä ja sanoo vaik jotain viisi nimee vaik ne kaikki viisi ei olis sielä ? :O

 5. mä meen kaverinkaa 10 aikaa :D kyl siin aika menee ottaa vaa jotai sipsii mukaa :DDDDDDDDDDD

 6. Siis tulee esim. Klo. 9:00 varaa paikan jonossa ja sit voi häipyy esim. Sinne lentokentälle? Ja sit ku tulee takas pääsee sille paikalle jonka on varannut?:::D siis must se on tosi hyvä idea!!:) ja nii siis näin mä sen ymmärsin.:)

  • Ja täsä samalla mennee se jonottamise idea.. kaikki tekee näi ni kohta kaikki jokka on siellä monta tuntia jonottanu löytää ittesä jono hänniltä ku kaikki kiilaa etee..

 7. Ootteko aatellu sitä et toiha ny mahollistaa sen että tyypit käy aikasi laittaa nimen listaan ja häipyy muualle. Sitte tulleeki justiisa ku ovet avataa ja kiilaa ohi? Toisila mennee turha jonottamine tosa hukkaa
  Iha ok idea mut vois ton takia pistää vähä paremmaks tota suunnitelmaa

  • Tästä ei ole kerrottu yksityiskohtii myöten, koska se on vielä suunnitteluvaiheessa. Ja että tälläinen vältytään niiin ”Listan pätevyys tarkistetaan päivän aikana muutamia kertoja”. Mutta katsotaan edes tarvitseeko tälläistä listaa, siitä myöhemmin lisää :)

 8. Eiks se Norturin sisä tila ookaan sellanen tyyliin iso ”sali / huone” ? Kun puhutaan jotain eturivistä… Onks siä jotkut penkit tai aidat yms riveittäin? Kyllähän sitä pystyy siinä liikkumaan eturiviin jos se on vaan ihan tyhjä tila… Ainakin mun aivotoiminnan perusteella, mut en mä tiiä…

 9. Monet varmasti yrittää heti aamusta lentokentälle poikia vastaan. Oletan, että yhdeksältä voi tulla varaamaan oman paikkansa jonossa ja poistua lentokentälle, varsinkin kun näin tekstissä annetaan ymmärtää? (”…ja muutenkin jonosta poistumista ilman paikan menettämistä …”)

 10. Tulenko ihan liian myöhään jos tulen klo 15… mun mutsi ei päästä mua aiemmin :”( Mä kyllä vonguin muttta ei :/ Kun olen vielä tosi lyhytikäisekseni..Äh. :/
  Pelóttaajo että mun unelmat murskautuu jos en nää lyheyteni tai äitinitakia söpöläisiä..

  • Kuinka vanha oot ? Ja mullaki on sama ongelma et monelta oikeen meen sinne… Ku jos sit menis jossai 13 aikaa niii sit ei jaksais oottaa seittemää tuntiii…. :/

   • Jos mult kysyit ni 13.. koht 14… JOO JA EI DISSAUKSIA KIITOS <3… Yhtäkova fani oon ku teki iäst piittaamatta ö.ö

 11. Mihin aikaan sinne suunnilleen kannattaa tulla? En usko että kuitenkaan kukaan sinne yhdeksältä tulee. :p Itse en ainakaan jaksais oottaa 11 tuntii & en niin aikasin sinne muutenkaa pääsis.

  • sen tiedän että jotkut fanit ovat menossa niin aikasee kun voi. Eli 12 aikaa siellä varmasti on faneja :) Kannattaa tulla niin aikaisin kun voi ;)

   • mie en henkilökohtasesti ymmärrä tätä nimilistajuttua. tai siis ei tässä oo mitää järkee :DD kaikki kuitenki kiertää sen, miksi järjestää jotain näin monimutkaista? oikeasti ennenekin keikoilla on pärjätty ilman nimilistoja sun muita, miksei nyt? jos haluaa ettei paikkaa viedä niin pysyy paikalla tai käskee kavereiden pitää paikkaa? muita huonoja puolia tässä on mm tälläinen tilanne. minä ja kaveri tullaan jonottamaan ja meidän taakse tulee porukkaa. näiden jälkeen tulee yksi meidän kaveri, joka ei nimilistan takia voi tulla meidän kans vaan joutuu jonottamaan yksin? järkeä?

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s