Pidetään Maailmaa sydämissä!

Hei kaikki fanit! Kuten jo aikaisemmin ilmoitimme Suomen keikalle on suuniteltu faniaktio, eli fanien järjestämä ns. tapahtuma artistille. Muutamien äänestysten ja mielipiteiden jälkeen olemme päätyneet faniaktioon, joka on uniikki, JEPIC, ensimmäinen faniaktio koskaan Jedwardkeikalla, yllätys kaksosille ja ennen kaikkea asia, jonka he tulevat muistamaan pitkään ja vieläpä Suomen keikalta!

SYDÄMET | HOLD THE WORLD

Jokainen keikalle tulija tekee  A4-kokoisesta paperista sydämen ja ottaa Nosturiin mukaan vaikka taitettuna taskuun – muista älä jätä narikkaan! Hold the World kappaleen alkaessa fanit nostavat sydämet ilmaan. Tehdään tästä täydellinen yllätys ja otetaan ne  yhtä aikaa esille. Katsotaan kuinka hämillään kaksoset ovatkaan kappaleen aikana ja sanovatko he jotain sen jälkeen ;) Ehkä Jedward jälkeenpäin mainitsevat tästä, ken tietää.

Sydämet ovat väriltään valkoiset. Yli 100 fania äänesti ”sinivalkoiset vai valkoiset”-äänestyksessä ja yli 84 % valkoiset sydämet voittivat! Väri loistaa hyvin hämärässä ja valkoinen sydänmeri kuulostaa hyvältä, joten kiitos kaikille mielipiteensä antaneille ja toivottavasti kaikki ovat mukana faniaktiossa, myös sinivalkoisia äänestäneet.

Jotta valkoinen sydänmeri onnistuisi meidän on hyvä kertoa toisillemme tästä ja ottaa keikalle muutama sydän varalle faneille jotka ovat unohtaneet tai eivät tiedä. Sydäntä ei tietysti pakottamalla pakoteta pitämään koko kappaleen aikana ylhäällä jos haluaa esimerkiksi mielummin kuvata digikameralla, mutta mitä kauemmin sydämet ovat ilmassa sitä vaikuttavampi se on.

Muistutamme vielä, että jos tapaat Jedwardin ennen keikkaa niin toivomme ettet mainitse tästä tai pyydä nimmaria sydämeen. Pidetään myös tämä niin hyvin salassa, ettei kukaan muu maa vie  Suomen faniaktiota ;)

Nähdään Suomen keikalla!

Mainokset

5 thoughts on “Pidetään Maailmaa sydämissä!

  1. Päivitysilmoitus: Welcome to SUOMI! « WOW JEDWARD!

  2. Ärsyttävää ku en pääse keikalle oisin halunnu sinne nii paljon mutku se alkaa nii myöhään ni en pääse ja kyytiä ei ole DD;

    • Voi ei! Asutko missäpäin? Keikkahan on lauantaina niin ajallahan ei ole paljon merkitystä, kun sunnuntaina ei ole koulua ;)

  3. eikö alunperin pitäny nostaa noi sydämmet vasta ja ainoastaan kertosäkeessä?
    vai muistanko väärin

    • Alkuperäisessä oli ”Hold the World – kappaleen alkaessa jokainen nostaisi sydämen ilmaan ja heiluttaisi sitä ainankin kertosäkeen loppuun asti”en muistaisi että olisi ollut puhetta ainoastaan kertosäkeestä :) Tämä on myös kaikkien helpompi muistaa, ettei tarvitse alkaa miettiä ainii milloinkas kertsi alkaa :)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s