Faniaktio

Aikaisemmin oli juttua olisiko keikalla sydämet Hold the World-kappaleen aikana sinivalkoiset vai niin kuin alkuperäisessä suunitelmassa valkoiset – valkoinen sydänmeri. Äänestys pidettiin ja enemmistö oli sinivalkoisten puolella, mutta jotkut fanit ovat äänestäneet useamman kerran ja rehellisestä tuloksesta ei olla varmoja. Alhaalla on kaksi kommenttia miksi valkoiset olisi paremmat, mutta tietysti emme halua käännyttää teitä ja voitte ilmaista oman mielipiteenne kommentoimalla ja äänestämällä mielestänne parempaa vaihtoehtoa ratkaisevassa äänestyksessä, joka on artikkelin lopussa :) Toivon kaiken kaikkiaan ettei tästä tuli riitaa ja kaikki osallistuisi oli tulos mikä tahansa!

 

Sinivalkosisa on se huono puoli, et kaikki käyttää kuitenki eriväristä sinistä, ja sit ne ei oo välttämättä yhtään samanlaiset ku kaikki tekee sen ristin ihan mihin sattuu kohtaan. :’) Sitä paitsi John ja Edward muistaa kyllä joka tapauksesa, et ne sydämmet oli Suomessa, koska ne muistaa jopa ihan yksittäisiä faneja, et missä ne on nähny ne aikasemmin ja silleen. Lisäks pelkkä valkonen erottuu varmaan paremmin, ku se huone on kuitenki varmaan melko pimeä. Ja muitten on paljo helpompi askarrella ylimääräsiä sydämiä, jos ne on vaan valkosia, ettei tarvi alkaa piirtelemään mitään ristejä sinne. Kuitenki joku unohtaa tai ei kuule tästä aktiviteetista. :’)- Jenna

Kannatan itse valkoisia. Jenna sanoikin jo että ne näkyy paremmin ja valkoinen sydänmeri on mielestäni paremman näköinen kuin sydämet joissa on eri sinisensävyillä tehty risti. Sydämistä tulee niin erilaisia jos risti on väritetty eritavalla (puuväri, tussi, kartonki, paperi…) ja vielä eri värillä(turkoosi, vaaleansininen, tummansininen, sininen..) Tietysti se olisi erilaista ja hienoa että wow suomisydämiä! mutta kyllä ne varmasti muistaa valkoisistakin sydämistä. Valkoinen väri loistaa lavalle! Kaksosilla on mahtava muisti ja ei ne voi unohtaa missä keikalla sydämet oli. Mutta enemmistö tietysti päättää ja oli se kumpi tahansa vaan niin toivon kaikkien fanien osallistuvan.

– Faniaktion järjestäjä

Jotta tällä kertaan saadaan oikea rehellinen tulos niin vain yhden kerran saa äänestää. Äänestys loppuu lauantaina kello 23:00 ja tulokset julkaistaan silloin.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s